Mi vagyunk!

Bubee

A Bubee Hungary Kft. 2013.-ban alakult. Cégünk 100%-ban Magyar családi vállalkozás. 2015. január óta gyártjuk és értékesítjük termékeinket. Gyártósorunk, üzemünk Kiskőrösön található.

A Bubee egy teljesen új Innováció a szénsavas üdítőitalok világában. Egyedisége ízében, és a sajátos csomagolásában rejlik. “Házasítottuk” a PET palackot a dobozos üdítők fém zárófedelével, amelynek eredményeképpen egy új csomagolóanyag jött létre. Nagy előnye, hogy látszik az üdítőital színe és a dobozba töltött mennyisége.

Az üdítőitalaink csak természetes, vagy természetazonos összetevőkből, aromákból készülnek, természetes szinezékkel (feketerépalé, karamell) szinezve. Cukorral és természetes édesítőszerrel, STEVIA levél kivonattal édesítve.

Magyarországon megtalálhatóak termékeink a CBA üzleteiben, az OMV benzinkutakon, a Média Markt üzleteiben, valamint sok független kiskereskedő polcain. Magyarországon kívül szállítunk Angliába, Írországba, Franciaországba, Horvátországba, Romániába, Szlovákiába, Csehországba, valamint 2018. januártól már Katarba, Észtországba, Litvániába, Mongóliába és Kirgizisztánba is. Szlovákiában és Csehországban közel 20 Tesco szupermarketben, Romániában a Mega Image hálózatában is megtalálhatóak termékeink.

Saját termékeinken kívül foglalkozunk bérgyártással is. Gépsorunk alkalmas alumínium dobozok palackozására 0,2 literes 0,25 literes és 0,33 literes kiszerelésben. Mi gyártjuk többek között a szlovákiai Jednota Coop áruházlánc saját márkás energiaitalát is. Magyarországon egyedülállóan csak mi rendelkezünk egyszerre alumínium dobozos palackozó gépsorral és borászati üzemengedéllyel, amely lehetővé teszi számunkra, hogy szőlőbor alapú termékeket, mint például Fröccsöt, Habzóbort, Gyöngyözőbort, ízesített bor alapú koktélt palackozzunk ügyfeleink részére. Többek között Magyarország legnagyobb internetes brandjének termékét, a Tibi Atya fröccsöt is mi palackozzuk.

Továbbá cégünk vállalja BCAA italok, sportitalok, funkcionális italok bérgyártását is.

Termékeinket és szolgáltatásainkat is folyamatosan fejlesztjük a piaci trendeknek, illetve partnereink visszajelzéseinek megfelelően.

Amennyiben bemutatkozónkban szereplő termékek közül valamelyik felkeltette érdeklődését, várjuk megtisztelő megkeresését!