Pages Menu
Twitter
Categories Menu

Bubeezz!

 

 

Hiszünk a Bubee buborékok erejében

Közzétette: 2017. máj 10. Hírek | 0 hozzászólás

Hiszünk a Bubee buborékok erejében

Márkánk egy eredeti gondolat és ötlet megtestesülése. Akár popsztárról, akár üdítőitalról beszélünk a kult márkává válás annak a művészete és útja, hogyan tudjuk az összetartozás érzését és közös és rituálék örömét megteremteni. Hiszünk a Bubee buborékok erejében és a közös történetünkben!

Tovább

Tökéletes forma

Közzétette: 2017. ápr 30. Hírek | 0 hozzászólás

Tökéletes forma

A tökéletes formát akkor érjük el, ha elveszünk mindent, ami szükségtelen és nem teszünk többet hozzá, mint ami szükséges. Így tettünk a Bubee palackoknál is, szeretjük a formákat, a dizájn öröm, a dizájn funkció, működés és művészet egyben. A Bubee mindig formában van, a palackon túl a merchandising kiegészítők, a márkakommunikációs eszközök formája is fontos nekünk!

Tovább

Gondoskodjunk együtt gyermekeink egészségéről

Közzétette: 2017. ápr 25. Hírek | 0 hozzászólás

Gondoskodjunk együtt gyermekeink egészségéről

Világukat a gyerekek éppúgy alakítják, ahogy a világ alakítja őket. Ezért mi is felelősséggel tartozunk értük, nemcsak személyükért, egészségükért is. A Bubee szénsavas üdítőitalokat körültekintően kiválasztott, a legjobb minőségű édesítőszerekkel – mint pl. a STEVIA – ízesítjük, mely előnyösen befolyásolja az egyes tüneteket, mint amilyen az elhízás, a cukorbetegség, az allergia, az érelmeszesedés, vagy a magas vérnyomás, előnyösen befolyásolhat, illetve a vércukorszintre nincs hatása. Gondoskodjunk együtt gyermekeink...

Tovább

Stevia

Közzétette: 2017. ápr 21. Hírek | 0 hozzászólás

Stevia

A Bubee szénsavas üdítőitalokat körültekintően kiválasztott, a legjobb minőségű édesítőszerekkel – mint pl. a STEVIA – ízesítjük, amely meggátolja sok káros baktérium és vírus szaporodását. Így hatékonyan alkalmazható megfázás, influenza, de még szájfertőzés ellen is! A Bubee tehát amellett, hogy ideális szomjoltó, még egészséges is

Tovább

Természetes alapanyagok

Közzétette: 2017. ápr 21. Hírek | 0 hozzászólás

Természetes alapanyagok

A Bubee üdítőitalban lévő természetes alapanyagok százalékos aránya: 98-99 %, amely ízenként változik a citromsav és a tartósítószer miatt. A termékben lévő cukortartalom a Coca-Colához képest: Coca-Cola 11,2 gr/100 ml ; Bubee 6 gr/100 ml. A többi édes érzetet a természetes STEVIA édesítőszerrel pótoljuk.

Tovább

Londonban is bemutatkozott a Bubee!

Közzétette: 2017. ápr 21. Hírek | 0 hozzászólás

Londonban is bemutatkozott a Bubee!

Március 19-e és 22-e között az IFE 2017 (The International Food and Drink Event) elnevezésű kiállításon vettünk részt, amely az Egyesült Királyság legnagyobb és legfontosabb ételeket és italokat bemutató találkozója. A legújabb trendeket és innovatív termékeket felsorakoztató extravagáns kiállításon páratlan lehetőségünk volt a Bubee-t megismertetni a tárlatra látogatókkal.

Tovább